Novi Sad
20.10.2015.
13:31 > 16:31
Identifikacione kartice za učenike prvi put uvedene u Srbiji predtavljene su danas u Osnovoj školi "Žarko Zrenjanin", a održana je i prezentacija rada video nadzora.
  • Maki021

    21.10.2015 09:30
    Ako je svrha uvođenja ovih kartica da se spreči nasilje od strane đaka koji ne pohađaju domicilne škole, zar to nije trebalo da se prvo uvede u srednje škole, prvenstveno mašinsku, saobraćajnu, elektro ili građevinsku gde se i dešavao najveći broj incidenata? Ovako kontrolišu da sedmogodišnji prvaci iz Sonje Marinković ne napadnu nožem osmogodišnjake iz Žarka Zrenjanina. Jesam li dobro razumela?
  • roditelj

    21.10.2015 09:04
    Kada će se rešiti problem javne rasvete u, i oko OŠ Vasa Stajić?Deca drugog i trećeg razreda treba da idu sami kući,a ni sami sebe ne vide!Laže se već dve godine za novu fiskulturnu salu(postojeća je leglo zaraze),obećeva se da će ZIG rešiti uličnu rasvetu uraslu u krošnje drveća ali ništa od toga...Verovatno sva sredstva idu za škole poput Đ.Natošević i sl.u koja idu deca moćnika...Ako se to ne može rešiti,o kakvoj bezbednosti dece se priča?
  • 20.10.2015 17:49
    @Vaske Ovo što ste izgovorili je veoma sramno sa vaše strane! Gradska vlast se trudi da građanima bude bolje, a vi želite da živite kao u srednjem veku! Tamo u inostranstvu postoje te kartice pomoću kojeg se identifikuju sva deca koja idu u određenu školu! U naše vreme nije bilo tih ID kartica! Ovo što je uradila gradska vlast jelep gest. Lepo je to što su učinili za našu decu koja putuju u školu. Treba da poseduju te ID kartice iz razloga da se ne bi pomešala deca iz drugih škola. Ne znam kako vi razmišljate kao roditelj? Šta biste vi radili da ste na njihovom mestu?
  • Vaske

    20.10.2015 15:44
    Koliko su para ovde oprala gospoda iz gradskog vrha da ne spominjem gospodina V.J. koji stoji iza svega,posebno kada se gospodin M.V. sam pojavio?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna